Jeugdschaatsen

Jeugdschaatsen seizoen 2021/2022 in Hoorn

Jeugdschaatsen T.O.M. is een gezamenlijk initiatief van de ijsclubs van Medemblik, Twisk en Opperdoes.

Inschrijven

De inschrijving voor het seizoen 2021-2022 sluit uiterlijk op zondag 5 december aanstaande. De eerste les is op zaterdag 18 december.

U kunt uw kinderen inschrijven via het inschrijfformulier op de website https://www.jeugdschaatsentom.nl. , button 'inschrijven'

Schaatsles voor kinderen van 6 jaar t/m groep 8 van de basisschool.

Alle kinderen die voor 1 januari 2022, 6 jaar zijn geworden tot en met de kinderen van groep 8 kunnen worden opgegeven voor het komende seizoen.

Les en lestijden

De jeugdschaatslessen bestaan uit 11 lessen op de zaterdagmorgen van 09.55 uur tot 10.55 uur. De eerste les is (voorlopig) gepland op zaterdag 18 december 2021. In de agenda op deze website ziet u precies wanneer er les is.

Kosten
De kosten voor het jeugdschaatsen bedragen € 60,--. Dit is voor elf lessen, inclusief diploma-schaatsen, de West-Frieslandtocht en een officieel diploma van de KNSB. Tevens zijn de kinderen tijdens de lessen verzekerd via de KNSB.

Lid van ijsclub
Om te kunnen deelnemen aan het jeugdschaatsen, dienen kinderen (of de ouders via een gezinspas) lid te worden van de ijsclub van Twisk, Opperdoes of Medemblik. Dit kan door, voor of na het inschrijven, met de desbetreffende ijsclub contact op te nemen (klik op de plaatsnaam voor de link naar de website).

Helm
Alle kinderen krijgen een helm in bruikleen. Deze is gratis, mits deze aan het einde van het seizoen weer ingeleverd wordt. Bij schade door ondeugdelijk gebruik of wanneer de helm niet wordt ingeleverd, zijn de kosten € 25.

Kunstijsbaan de Westfries
Bij gebrek aan vorst en natuurijs vinden de lessen meestal plaats op Kunstijsbaan de Westfries in Hoorn. Het adres is: Westfriese Parkweg 5, 1625 MA Hoorn. U kunt parkeren op de parkeerplaats bij de IJsbaan, gratis tot een maximum van 4 uren. Daarna geldt het reguliere parkeertarief.

Natuurijsbaan Radboud

We blijven hopen op een mooie winter met natuurijs! Het is immers geweldig om op de natuurijsbaan van IJsclub Radboud te kunnen schaatsen. U wordt hier natuurlijk door ons over geïnformeerd. Het adres is: Opperdoezerpad 2, 1671 NB Medemblik. U punt parkeren op het parkeerterrein bij de ijsbaan.

Geinteresseerd?

Raadpleeg de internetsite:  http://www.jeugdschaatsentom.nl/

voor meer informatie en uitleg kosten en inschrijving.