Geef uw stem aan de IJsclub bij Rabobank Clubkas Campagne.

Deze oproep is met name gericht aan die leden van de IJsclub Radboud welke  ook lid zijn van de Rabobank West-Friesland.

Door de Rabobank wordt in de maand april/mei 2019 aan het verenigingsleven een jaarlijkse donatie gedaan. Dit jaar wordt dit gedaan in de vorm van een zogenaamde clubkascampagne, waarbij leden van de Rabobank een deel van hun stemmen kunnen uitbrengen op de financiële doelen van hun favoriete vereniging.

De IJsclub Radboud heeft zich ook aangemeld om een donatie te mogen verkrijgen. Voorwaarde was wel, dat aan dit geld een bestedingsdoel werd gekoppeld. Voor onze vereniging is dit bestedingsdoel de dekking van de kosten van inrichting van de nieuwe kantine, zoals jullie allen wel zullen hebben gezien.

Daarom de oproep jullie, om op de IJsclub Radboud twee van de vijf toegekende stemmen uit te brengen.   Elk lid van de Rabobank ontvangt hiervoor een  brief thuis.  Stemmen kunt u in de periode 23 april tot en met 14n mei as.

Kunnen wij op uw stem rekenen?  Hartelijk dank daarvoor.

Het bestuur IJsclub Radboud.